Betingelser

Betingelser(detail kunde)

Priser
Alle nævnte priser er inkl. 25% moms samt p.t. gældende afgifter.
Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, afgiftsændringer samt for udefra kommende pris- og valutaændringer.

Betalingsbetingelser
Der kan betales med Visa/Dankort, Visa/Electron/VPay, American Express, Mastercard/Maestro, JCB

Vores registreringsdata er Vinspecialisten Bellinge, CVR-nr. DK - 32961517.

For at købe vin/diverse alkohol på op til 16,5% ska du være fyldt 16 år.
For at købe vin/diverse alkohol, spiritus over 16,5% skal du være fyldt 18 år.

Leveringsbetingelser
Levering: Varen leveres indenfor to til tre hverdage med mindre en senere leveringsdato vælges.
Afhentning: Varen kan afhentes i butikken to hverdage efter bestilling med mindre en senere afhentningsdato vælges.

Priser leveret med Vinspecialisten Bellinge i 5250 Odense SV.
1-11 fl. = kr. 50,-
12 fl. og derover fragtfri levering


Priser ved levering med fragtmand
1-6 fl. = kr. 90,-
7-36 fl. = kr. 150,-
37-59 fl. = kr. 189,-
60-119 fl. = 250,-
120 fl. og derover leveres fragtfrit

Derudover pålægges der ved levering til privatadresser et ekstra fragtgebyr på kr. 35,- inkl.momsReturret

Det er altid bedre at have for meget vin end for lidt, når man skal holde fest eller have et større arrangement. Vi tilbyder derfor fuld returret i 14 dage på overskydende flasker, blot de er uåbnede og kurante.
Der ydes desuden også 14 dages fortrydelsesret på diverse varer og du har som kunde yderligere 14 dage til at returnere den kurrante vare.
Venligst kontakt os inden evt. varer returneres, idet vi henviser til Forbrugeraftaleloven, kapitel 3, §5, stk. 3 pkt. 4, hvoraf det fremgår, at fødevarer/drikkevarer ikke er omfattet af returret, hvorfor returnering uden forudgående aftale ikke er muligt.

De gives i henhold til forbrugerloven 2 års reklamationsret på diverse vare hvor vi henviser til Forbrugeraftaleloven, kapitel 3, §5, stk. 3 pkt. 4, hvoraf det fremgår, at fødevarer/drikkevarer ikke er omfattet af returret, hvorfor returnering uden forudgående aftale ikke er muligt.

Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen og her gives 14 dages fortrydelsesret fra udstedelsesdatoen.

Sikkerhed ved betaling med kreditkort
I forbindelse med online-handel er sikkerheden helt afgørende. Derfor har Vinspecialisten Bellinge valgt en af markedets bedste sikkerhedsløsninger, nemlig det såkaldte SSL-sikkerhedssystem. Det er sikkerhedssystemet, der sørger for at kryptere alle indtastede oplysninger (inkl. kreditkortsoplysninger), så de ikke bliver tilgængelige for andre. For at vise, at man er på en "sikker hjemmeside", vil man altid kunne se en en hængelås i hjørnet af browseren (f.eks. Netscape).

Klager
Nye EU regler pålægger alle europæiske webshops, at de skal linke til et nyt fælles europæisk klagesystem kaldet ”ODR” (Online Dispute Resolution). http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Det nye klagesystem samler alle forbrugerklager over vare- og serviceindkøb foretaget online i EU og bringer webshop og forbruger tættere på hinanden. For forbrugerne betyder det, at de nu har mulighed for at klage direkte til den europæiske webshop, hvor de har købt en vare eller service, som ikke har levet op til forventningerne.


Yderligere spørgsmål
Flere oplysninger om sikkerhed ved handel på internettet kan f.eks. findes på adressen www.forbrugersikkerhed.dk.

Om Vinspecialisten

Ved at indgå i kæden Vinspecialisten har vi som selvstændige vinhandlere mange fordele som kommer vores kunder til gode. Vi køber samlet ind gennem H.J.Hansen Vin hvilket betyder vi altid opnår de skarpeste priser og bedste betingelser.
Vi er en landsdækkende kæde og kan derfor helt unikt tilbyde vores kunder en hurtig og personlig betjeng, hvis man skal have en vingave/kurv afsted fra en af vores 55 butikker.

www.bellingevin.dk her kan du finde vores kontakt info, smageprogram samt gå på opdagelse i vores webshop blandt 2300 forskellige produkter.

Rådgivning uden snobberi

Hos Vinspecialisten Bellinge går jeg meget op i det faglige niveau for at kunne give kunderne den bedste og mest kompetente rådgivning. Samtidig ved jeg godt, at vinindkøb kan virke uoverskueligt og skræmmende for mange, derfor er der ingen snobberi men derimod rådgivning i øjenhøjde, som alle kan forstå.
Jeg har samlet et stort udvalg af spændende spiritus og på kant med det nye inden for rom, gin & tonic.

Vinspecialisten   |   Martin Greve Jensen  |   Brogårdsvej 20B   |   5250 Odense SV   |   bellinge@vinspecialisten.dk