Nitus Cava Semi Secco, 3/4 ltr.

De fleste af os har allerede stiftet bekendtskab med den spanske mousserende vin, cava. Størstedelen af al cava fremstilles i Catalonien, som også var fødestedet for denne vin.

Kravene til en cava er, at den skal fremstilles efter Méthode Traditionelle (tidligere kaldet champagnemetoden) af de til formålet godkendte druesorter med et begrænset udbytte (1 hl. most pr. 150 kg druer). Endvidere skal vinen lagre mindst 9 måneder på bundfaldet og have en alkoholprocent på mellem 10,8% og 12,8% ved aftapningen.

Bodegas Sojosa blev grundlagt i 1985 af Arturo Ramos og Joseph M. Delgado Goma. I dag fremstiller bodegaen 1.500.000 flasker cava, som lagres i husets 2.300 m2 kældre.
Da vingården blev grundlagt, fremstillede man udelukkende cava, men i dag har man også en mindre produktion af bordvin fra Penedès.
DKK 85,00
Om Vinspecialisten

Ved at indgå i kæden Vinspecialisten har vi som selvstændige vinhandlere mange fordele som kommer vores kunder til gode. Vi køber samlet ind gennem H.J.Hansen Vin hvilket betyder vi altid opnår de skarpeste priser og bedste betingelser.
Vi er en landsdækkende kæde og kan derfor helt unikt tilbyde vores kunder en hurtig og personlig betjeng, hvis man skal have en vingave/kurv afsted fra en af vores 55 butikker.

www.bellingevin.dk her kan du finde vores kontakt info, smageprogram samt gå på opdagelse i vores webshop blandt 2300 forskellige produkter.

Rådgivning uden snobberi

Hos Vinspecialisten Bellinge går jeg meget op i det faglige niveau for at kunne give kunderne den bedste og mest kompetente rådgivning. Samtidig ved jeg godt, at vinindkøb kan virke uoverskueligt og skræmmende for mange, derfor er der ingen snobberi men derimod rådgivning i øjenhøjde, som alle kan forstå.
Jeg har samlet et stort udvalg af spændende spiritus og på kant med det nye inden for rom, gin & tonic.

Vinspecialisten   |   Martin Greve Jensen  |   Brogårdsvej 20B   |   5250 Odense SV   |   bellinge@vinspecialisten.dk