Nordisk Tekstil 2 silkedyner og 2 silkehovedpuder - str. 135 x 220

2 dyner og 2 hovedpuder fra Nordisk Tekstil
Disse silkedyner samt puder fra Nordisk Tekstils Night & Day serie er håndlavet af Cayman silke og silkepuden er med 3-kamre hvor de yderste er med 150 gram silke og det inderste kammer er med 600 gram kuglefibre.

Silkedyner er væsentligt tyndere end almindelige dyner men stadig varme og nemmere at rengøre end mange andre dyner. Kroppens naturlige fedt og oliestoffer binder ikke til silkefibre. Ligeledes har silkedyner ikke samme behov for vask som andre slags dyner. Hvis man sørger for at lufte sine silkedyner jævnligt, kan de langt hen af vejen holdes rene herved. Overskudsvarmen og fugtigheden er lavere i silkedyner end i mange andre dyner, dette gør at der skabes et dårligt miljø for husstøvmider i silkedyner, hvilket gør at dynen også er allergivenlig

Dynerne måler: 135 x 220 cm
Puden måler: 60 x 63 cm
Detailpris: 1998,-
DKK 800,00
Om Vinspecialisten

Ved at indgå i kæden Vinspecialisten har vi som selvstændige vinhandlere mange fordele som kommer vores kunder til gode. Vi køber samlet ind gennem H.J.Hansen Vin hvilket betyder vi altid opnår de skarpeste priser og bedste betingelser.
Vi er en landsdækkende kæde og kan derfor helt unikt tilbyde vores kunder en hurtig og personlig betjeng, hvis man skal have en vingave/kurv afsted fra en af vores 55 butikker.

www.bellingevin.dk her kan du finde vores kontakt info, smageprogram samt gå på opdagelse i vores webshop blandt 2300 forskellige produkter.

Rådgivning uden snobberi

Hos Vinspecialisten Bellinge går jeg meget op i det faglige niveau for at kunne give kunderne den bedste og mest kompetente rådgivning. Samtidig ved jeg godt, at vinindkøb kan virke uoverskueligt og skræmmende for mange, derfor er der ingen snobberi men derimod rådgivning i øjenhøjde, som alle kan forstå.
Jeg har samlet et stort udvalg af spændende spiritus og på kant med det nye inden for rom, gin & tonic.

Vinspecialisten   |   Martin Greve Jensen  |   Brogårdsvej 20B   |   5250 Odense SV   |   bellinge@vinspecialisten.dk