Om os

Hvem er din lokale vinhandler?

VINSPECIALISTEN BELLINGE
En specialforretning lidt ud over det sædvanlige...


Hos din lokale vinhandler i Bellinge har du muligheden for at træde ind i en glemt og gemt verden af vine, chokolader, delikateser, øl og spiritus fra hele verden.
Jeg står klar til at hjælpe hvad enten du skal bruge en flaske vin til aftensmaden eller du skal have pakket en kurv i cellofan.

Jeg er meget seriøs omkring mit sortiment og ved at jeg skal leve af glade kunder, derfor sætter jeg min faglighed og kundebetjening øverst på listen og vil altid bestræbe mig på at give mine kunder en god og unik oplevelse, når de træder ind af døren.
Jeg har altid adskillige forskellige flasker åbne på smagetønden, så du som kunde, har mulighed for at smage på diverse spiritus eller vine og derefter træffe dit eget valg.
Velkommen hos din lokale vinhandler i Bellinge!

VIN - vi køber det meste hos H.J.Hansen Vin, hvor vi er sikret en tårnhøjt niveau og gode indkøbspriser. Vi har vine fra hele verden i alle prisklasser!
SPIRITUS - hos os finder du et fantastisk udvalg af både whisky, bourbon, cognac, rom, gin og meget mere. Vi har altid nogle flasker til smagning på smagetønden.
CHOKOLADE - kontra hvad mange tror er chokolade ikke bare chokolade! Vi har allieret os med 2 af de bedste på markedet, Summerbird, Konnerup og PR Chokolade.
DELIKATESSER - her findes et væld af lækre pâteer, pesto, marmelader, sirup, olier og meget, meget mere. Alt til en lækker gavekurv.
ØL - vi har de bedste danske mikrobryggerier og de mest spændende Belgiske øl. Vi bestræber os på hele tiden at skifte ud i sortimentet og have de seneste nyheder.
GLAS - vi er Riedelglas forhandler og afholder desuden "glassmagninger" hvor forskellen på udformningen virkelig kommer til udtryk.
EMBALLAGE - gavekarton, trækasser med og uden logo, kurve i alle størrelser eller bare i cellofan - vi klare det hele.

Med venlig hilsen
Martin Greve Jensen
Vinhandler og indehaver

Om Vinspecialisten

Ved at indgå i kæden Vinspecialisten har vi som selvstændige vinhandlere mange fordele som kommer vores kunder til gode. Vi køber samlet ind gennem H.J.Hansen Vin hvilket betyder vi altid opnår de skarpeste priser og bedste betingelser.
Vi er en landsdækkende kæde og kan derfor helt unikt tilbyde vores kunder en hurtig og personlig betjeng, hvis man skal have en vingave/kurv afsted fra en af vores 55 butikker.

www.bellingevin.dk her kan du finde vores kontakt info, smageprogram samt gå på opdagelse i vores webshop blandt 2300 forskellige produkter.

Rådgivning uden snobberi

Hos Vinspecialisten Bellinge går jeg meget op i det faglige niveau for at kunne give kunderne den bedste og mest kompetente rådgivning. Samtidig ved jeg godt, at vinindkøb kan virke uoverskueligt og skræmmende for mange, derfor er der ingen snobberi men derimod rådgivning i øjenhøjde, som alle kan forstå.
Jeg har samlet et stort udvalg af spændende spiritus og på kant med det nye inden for rom, gin & tonic.

Vinspecialisten   |   Martin Greve Jensen  |   Brogårdsvej 20B   |   5250 Odense SV   |   bellinge@vinspecialisten.dk