Smageprogrammet 2017

Smageprogrammet for 2017

11. august kl. 19.00 pris kr. 300,-
GINSMAGNING – VI SMAGER GIN OG TONIC FRA ØVERSTE HYLDE OG LEGER MED COCKTAILS
Hvis nogen havde fortalt mig for 5 år siden, at jeg kunne afholde udsolgte ginsmagninger er par gange om året, så havde jeg nok leet dem op i ansigtet... men det er i den grad blevet virkelighed. Gin er bare populært som aldrig før og mange har allerede opdaget at gin ikke bare er Gordons og Beefeater. Denne gang skal vi også lege lidt med cocktails, så der er alle mulige grunde til at melde sig til denne smagning!

8. september kl. 19.00 pris kr. 250,-
VINSMAGNING – CABERNET SAUVIGNON VERDEN RUNDT
Cabernet smager vel af Cabernet uanset hvor i verden vi befinder os? Nej – er det korte svar her, men hvis du ikke tror på vinhandleren, så må du jo tilmelde dig denne aften. Druen er en af de meget brugte i hele verden og den kan afspejle både kvalitet og desværre også det modsatte, det kommer an på, hvem der får den mellem fingrene. Vi tager turen hele vejen rundt i verden og smager naturligvis kun Cabernet Sauvignon fra toppen.

6. oktober kl. 19.00 pris kr. 300,-
ROMSMAGNING – COMPAGNIE DES INDES, SINGLE CASK ROM
Vinhandleren kan ligeså godt være helt ærlig – det er ikke en smagning for tøsedrenge! Florent Beuchet er manden som står bag Compagnie des Indes og er garant for absolut topkvalitet. De fade han udvælger er normalt noget, som andre købmænd, ikke får lov til at komme i nærheden af og han aftapper ofte som singecask og i fadstyrke uden tilsætning af sukker eller melasse. Så tør øjnene sømand, det bliver en fantastisk aften!

UDSOLGT! NY SMAGNING PÅ VEJ 27. oktober kl. 19.00 pris kr. 250,-
PORTVINSSMAGNING – HAR DU EN SØD TAND, SÅ SKAL DU MED HER...
Jeg får simpethen så mange opfordringer fra mine kunder hvert år om at holde en portvinssmagning, så det tager vinhandleren naturligvis til efterretning. Som altid skal vi hele vejen rundt om hvid port, ruby, tawny, lbv, colheita og vintage, så lad hellere bilen stå. Godt krydret med lidt historie og måske et lille stykke ost, så tror jeg ikke det bliver kedeligt.

17. november kl. 19.00 pris kr. 250,-
JULENS VINE MED ET SNERT AF NYTÅR!
Denne smagning er blevet  en fast tradition hos vinhandleren i Bellinge. Vi smager vine som kan passe den meget udfordrende menu vi skal spise den 24. december. Det betyder vi skal snakke om kombination mellem syre og fedme, tanniner og sukker osv. For det hele ikke skal gå op i and og flæskesteg, krydrer vi smagningen med et forslag til nytårsmenuen også...velbekomme!

Om Vinspecialisten

Ved at indgå i kæden Vinspecialisten har vi som selvstændige vinhandlere mange fordele som kommer vores kunder til gode. Vi køber samlet ind gennem H.J.Hansen Vin hvilket betyder vi altid opnår de skarpeste priser og bedste betingelser.
Vi er en landsdækkende kæde og kan derfor helt unikt tilbyde vores kunder en hurtig og personlig betjeng, hvis man skal have en vingave/kurv afsted fra en af vores 55 butikker.

www.bellingevin.dk her kan du finde vores kontakt info, smageprogram samt gå på opdagelse i vores webshop blandt 2300 forskellige produkter.

Rådgivning uden snobberi

Hos Vinspecialisten Bellinge går jeg meget op i det faglige niveau for at kunne give kunderne den bedste og mest kompetente rådgivning. Samtidig ved jeg godt, at vinindkøb kan virke uoverskueligt og skræmmende for mange, derfor er der ingen snobberi men derimod rådgivning i øjenhøjde, som alle kan forstå.
Jeg har samlet et stort udvalg af spændende spiritus og på kant med det nye inden for rom, gin & tonic.

Vinspecialisten   |   Martin Greve Jensen  |   Brogårdsvej 20B   |   5250 Odense SV   |   bellinge@vinspecialisten.dk