Smageprogrammet 2018

Smageprogrammet for 2018

2. februar kl. 19.00 pris kr. 450,-
LUKSUS ROMSMAGNING – SMAG FLASKERNE SOM ELLERS ER FÅ FORUNDT!
Vi starter året med brag! Nu har vinhandleren truet med at holde en luksus romsmagning i et stykke tid og hver gang har beskeden været...” yes – bare kom i gang” Så nu tager jeg Jer på ordet og har fundet 6 fremragende flasker frem fra gemmerne. Aftenen kører i 2 sæt, det søde og det tørre, begge sæt med en ”opvarmningsflaske og derefter 3 stk. som ikke er noget du normalt finder i barskabet.  Max. 25 pladser og betaling forud.
9. marts kl. 19.00 pris kr. 250,-
GLASSMAGNING – ALDRIG MERE VIL DU SIGE, AT GLASSET IKKE BETYDER NOGET!
Da George Riedel startede op med sit koncept om druespecifikke glas, startede han samtidig en ny ære, når hvor vi nu bruger glassene som ”højtalere” for vinen. Altså sikre, at vinen fungerer og præsterer helt optimalt når du smager den.
Det lyder teknisk, det er faktisk ret simpelt når først man får begyndt og heldigvis har vinhandleren hentet hjælp fra én af de dygtigste Riedel ambassadører, som skal lede os gennem slagets gang.
Du vil blive overrasket, hvor stor betydning glasset kan have på vinens smag.

6. april kl. 19.00 pris kr. 300,-
CHABLIS SMAGNING – HVIDVINEN FRA DET NORDLIGE BOURGOGNE
Der findes nok ikke en hvidvin som er mere kendt end dette navn – Chablis! Vinen kan virke nærmest skræmmende og mytologisk for mange, vi har alle hørt om vinen, men det har nok været de færreste forundt, at smage de store vine fra området. Det laver vi om på denne aften – et absolut must for hvidvinselskeren(og alle os andre).

UDSOLGT! 25. maj kl. 19.00 pris kr. 250,-
GINSMAGNING – GLEM ALT OM GRANNÅLE OG DÅRLIG TONIC
Gin er stadig på fremmarch og i min branche får vi stadig næsten dagligt tilbudt nye mærker og brands som vil ind på markedet. Min fornemmeste opgave er derfor, at sortere i det store udvalg, så vi får et bredt og nuanceret billede af, hvad der findes af gintyper. Èn af de første til at sætte gin på Danmarkskortet var Simon Frimann og netop Simon får lov at lede slagets gang denne aften som gæste Bartender.

Om Vinspecialisten

Ved at indgå i kæden Vinspecialisten har vi som selvstændige vinhandlere mange fordele som kommer vores kunder til gode. Vi køber samlet ind gennem H.J.Hansen Vin hvilket betyder vi altid opnår de skarpeste priser og bedste betingelser.
Vi er en landsdækkende kæde og kan derfor helt unikt tilbyde vores kunder en hurtig og personlig betjeng, hvis man skal have en vingave/kurv afsted fra en af vores 55 butikker.

www.bellingevin.dk her kan du finde vores kontakt info, smageprogram samt gå på opdagelse i vores webshop blandt 2300 forskellige produkter.

Rådgivning uden snobberi

Hos Vinspecialisten Bellinge går jeg meget op i det faglige niveau for at kunne give kunderne den bedste og mest kompetente rådgivning. Samtidig ved jeg godt, at vinindkøb kan virke uoverskueligt og skræmmende for mange, derfor er der ingen snobberi men derimod rådgivning i øjenhøjde, som alle kan forstå.
Jeg har samlet et stort udvalg af spændende spiritus og på kant med det nye inden for rom, gin & tonic.

Vinspecialisten   |   Martin Greve Jensen  |   Brogårdsvej 20B   |   5250 Odense SV   |   bellinge@vinspecialisten.dk